Vår förskola

Barnen på förskolan är indelade i sex grupper. Fem av avdelningarna är 1-5-årsavdelningar. De heter Vinden, Solen, Stjärnan, Trädet och Månen.

Från och med höstterminen-19 leker och lär alla barn som går sitt sista år på förskolan Tindra tillsammans i en grupp, som vi kallar 6-årsgruppen, dvs. från augusti t.o.m. början av juli varje år. Vattnet heter den avdelningen.

På varje avdelning har vi minst 3 heltidsanställda pedagoger som arbetar med barnen. De som tar hand om barnen hos oss är utbildade förskollärare eller barnskötare.

Vi har samma taxor som inom kommunen (maxtaxa gäller). Vi har egen kö där man kan ställa sig när man vill. Vi har flexibla vistelsetider för barn till föräldralediga (15h/v) och arbetssökande föräldrar (25h/v), det innebär att familjen i samråd med personalen bestämmer vilka tider barnen vistas på förskolan.

Våra öppettider är kl.7.00- 17.30, vardagar.

Vi har två studiedagar per termin då personalen är på utbildning och planerar för verksamheten. Då är förskolan stängd.

Vi stänger fyra veckor under sommaren.